natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Zvijezda sezone i turističkih djelatnika!

Turistička predsezona je počela, a pripreme za glavnu sezonu u punom su jeku. Zadovoljni gosti, odlična gastro ponuda, te čisti ugostiteljski objekti, ogledalo su bilo koje destinacije.

U prijašnjim tekstovima upoznali smo vas sa prednostima Simple Green proizvoda, sredstava za čišćenje i odmašćivanje.

Original Crystal, idealna su sredstva za sve turističke djelatnike i ugostitelje, odnosno kuhinje, restorane i hotele, koja oduševljavaju zadovoljne korisnike učinkovitošću!

Navedenim sredstvima možete oprati kuhinju, kupaonicu, bazen, cijeli radni prostor i opremu, te na kraju, oprati ruke i otići kući čistih ruku. Sa istim sredstvom možete prati metalne, kamene, mramorne, staklene, gumene, plastične ili bilo kakve druge površine ili materijale, bez bojazni od oštećenja.

Obzirom da ima NSF certifikat, koji ga odobrava u proizvodnji hrane i pića, Crystal se preporuča u prostorima za obradu hrane, uključujući opremu za kuhanje i dimljenje, podove, zidove i pribor. Njime se mogu očistiti pećnice, štednjaci, roštilj, nape, namještaj, sanitarije, tepisi, madraci, tkanine, odnosno sve perivo vodom. Čak možete u njemu okupati kućnog ljubimca!

Simple Green dolazi kao koncentrat, kojeg miješate sa običnom vodom u omjeru ovisno o jačini zaprljanja.

Ovom prigodom vam donosimo nekoliko primjera čišćenja i načina rjeđenja.

Tako primjerice, ukoliko želite očistiti kuhinjske nape, pećnice ili štednjake, preporučeni omjer je 1:10, (1dcl SG i 1 litra vode). Za čišćenje sanitarija, omjer je također, 1:10.

Ukoliko želite ukloniti ostatke ulja, raznih fluida ili srednja zaprljanja, omjer je 1:30.

Za pranje tepiha u hotelskim ili ugostiteljskim objektima, omjer rjeđenja Simple Greena i vode je 1:50, a isti omjer koristite za lagana zaprljanja, odnosno učestalije čišćenje, primjerice brisanje namještaja.

Za čišćenje i brisanje staklenih površina, omjer može varirati od 1:100 do 1:150, (npr. 0,1 dcl SG i 1 litra vode)

Na kraju dodajmo kako je Simple Green siguran za upotrebu u ručnom čišćenju, ili za korištenje u specijaliziranoj opremi.

Za sve dodatne informacije, prezentaciju ili narudžbu proizvoda koje zastupa Natural Power
POŠALJI UPIT
phone-handsetcrossmenu