natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Natural Power d.o.o.

Natural Power d.o.o. iz Zagreba, generalni je zastupnik i distributer brojnih brandova koji brinu o čišćem svijetu.

Generalni zastupnik brandova

Naši klijenti

O nama

Natural Power d.o.o. je osnovan početkom 2017. godine s idejom da tržištu ponudimo ekološka i biorazgradiva sredstva za čišćenje i odmašćivanje, koja su kvalitetna zamjena za agresivne i otrovne kemikalije.

Samim početkom djelovanja dobili smo zastupništvo za proizvode iz linije Simple Green s kojima smo brzo osvojili tržište.

Danas zastupamo cijeli niz svjetskih brandova i možemo se pohvaliti da smo kod mnogih ljudi probudili svijest o očuvanju kako njihovog zdravlja, tako i okoliša.

Naša je misija, ujedno i zadovoljstvo, čuvati naš svijet čistim i zdravijim kako bi i budući naraštaji mogli u njemu uživati.

Zato nam se s punim povjerenjem, bez obaveza, javite ili pošaljite upit, stojimo na raspolaganju za svaki savjet ili prijedlog upotrebe naših sredstava.

Želite biti dio našeg tima?

Ukoliko i Vi želite biti distributer ili agent u prodaji naših sredstava nudimo Vam dobru priliku za suradnju. Kontaktirajte nas!
Kontaktiraj nas

Natural Power d.o.o.

Natural Power je generalni zastupnik i distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju proizvoda: Triple7, Purasolve, OSEI, MAK Chem, ProEarth i World's Best Graffiti Remover. Te zastupnik proizvoda Simple Green za Hrvatsku.
OIB: 50223583447
Pustodol 7, 10000 Zagreb
+385 98 38 21 01
info@naturalpower.hr
envelopephone-handsetmap-markercrossmenu