natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Pripremite se za berbu grožđa i prve vinske kapljice uz Simple Green

Svakom vinaru stalo je da proizvede što kvalitetnije vino. Kako bi postigli dobar plasman i poziciju na tržištu, uz brigu o vinogradu i sortama, potrebno je posebnu pažnju obratiti i na besprijekorno stanje bačava, podrumskih prostorija, kao i ostalog pribora za obradu.

Upravo tu svoje mjesto nalaze Simple Green proizvodi, sredstava za čišćenje i odmašćivanje. Obzirom je riječ o biorazgradivimekološkim, i ono najbitnije, u potpunosti neotrovnim sredstvima, idealni su za sve vinare. Simple Green dolazi kao koncentrat, kojeg miješate sa običnom vodom u omjeru i ovisno o jačini čišćenja.

Bilo da je riječ o čišćenju i pripremi bačava, održavanju podrumskih prostorija, te podrumskog pribora poput gumenih cijevi, filtra, preša, crpki ili ostalog, Simple Green Original Crystal, idealna su sredstva.

Ukoliko imate boce kojima je potrebno čišćenje ili uklanjanje preostalih etiketa i naslaga ljepila, naši proizvodi pravi su izbor i za te namjene.Prema iskustvu naših korisnika vinara, Simple Green skinut će stare etikete i tragove ljepila kao da ih nikad nije ni bilo na boci!

Simple Green Crystal ima NSF certifikat, koji ga odobrava u proizvodnji hrane i pića, pa se preporuča njegovo korištenje u prostorima za obradu hrane, uključujući opremu i pribor.

Uostalom, naši rezultati i lista zadovoljnih korisnika, najbolje govore o kvaliteti.

Na kraju dodajmo kako je Simple Green siguran za upotrebu u ručnom čišćenju, ili za korištenje u specijaliziranoj opremi.

Sve o Simple Greenu, njegovim prednostima, načinu korištenja, prezentaciji, narudžbama, saznajte na web stranici generalnog zastupnika za Republiku Hrvatsku, Natural Power, www.naturalpower.hr.

Za sve dodatne informacije, prezentaciju ili narudžbu proizvoda koje zastupa Natural Power
POŠALJI UPIT
phone-handsetcrossmenu