natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

(Ne)obična priča o čišćenju

Hmmmm…napisati nešto o čišćenju, a da već sve nije rečeno, viđeno, isprobano, na ovaj ili onaj način. Na prvu bi se reklo, teško, nemoguća misija, uz komentare, već viđeno, stara škola, ne funkcionira.

I, u potpunosti ste u pravu, ni ovaj tekst nije ništa drugačiji od drugih, ali sredstvo o kojem pričamo jest.

Svi oni koji su čistili ili su bar pokušali, znaju kako je gotovo uvijek riječ o zahtijevnom, ponekad i frustrirajućem poslu. Još ako govorimo o masnim stvarima, djelovima, površinama ili odmašćivanju istih, cijela saga završi uz brojne izgubljene sate, riječi koje ne trpi ni papir, a krajni je rezultat gotovo uvijek upitan.

San o najboljem ili da kažemo najlakšem čišćenju, postao je java, a ukoliko odvojite par minuta i pročitate, sve napisano do kraja, bit će vam jasno i zašto.

Vjerujte nam, ne prodajemo vam praznu priču, ne trošimo vaše, ni naše vrijeme uzalud, jer Simple Green je zvijezda svijeta čišćenja. I to ne bilo kakva, to su biorazgradiva, ekološki prihvatljiva, i ono najbitnije u potpunosti neotrovna sredstva za čišćenje i odmašćivanje. Riječ je o vodećim proizvodima svoje vrste u svijetu. Jedan od Simple Green proizvoda, zamijenit će nekoliko drugih, različitih sredstava za čišćenje, koje ste do sada koristili, a ono što je najbolje, Simple Green jednostavno se razrijedi sa vodom.

Iza proizvoda Simple Green, stoji Natural Power d.o.o. iz Zagreba, generalni zastupnik i distributer u Republici Hrvatskoj. Ime tvrtke i proizvoda koje zastupamo, Sunshine Makers Inc. iz Kalifornije u SAD-u, povezuje briga za okoliš, a svijet nastojimo učiniti čišćim i boljim. To je misija koju prenosimo i na druge!

Uz proizvode ‘Original’, ‘Crystal’ i ‘Extreme’, tu je viziju jednostavno za ispuniti, ne samo u velikim postrojenjima, već i u svakom domu, jer ovi proizvodi za čišćenje i odmašćivanje primjenjivi su u svim poslovnim djelatnostima i kućanstvu.

Uzmimo za primjer Simple Green Original, koji se nalazi na EPA-popisu za korištenje tijekom čišćenja prolivene nafte. Garantira Vam učinkovito čišćenje i odmašćivanje za proizvodnju i MRO korištenje, odstranjuje ulja ili masti s opreme, strojeva, podova i slično, ili jednostavno čisti i osvježava filtere za masnoću.

Sa druge pak strane Simple Green Crystal, oduševljava vrhunske kuhare diljem Hrvatske svojom učinkovitošću! Jedostavno jer riječ je o neotrovnom sredstvu, koje ne nagriza površine i nije štetno za ljude i okoliš. Registriran je za korištenje, kao opće sredstvo za čišćenje u svim prostorima postrojenjima za preradu hrane, uključujući opremu za kuhanje i dimljenje, podove, zidove i pribor. Idealan je za široki raspon industrije, uključujući proizvodnju, MRO, preradu hrane, komercijalne kuhinje, farmaceutsku, kozmetičku, medicinsku, elektroničku industriju i mnoge druge.

I za kraj Simple Green Extreme, visokoučinkovit i općenito precizan čistać i odmašćivač, primjerice u zrakoplovstvu i slično. Čisti i odmašćuje zrakoplove, motore, strojeve, zračne turbine, brodove i morsku opremu, vozila, alat i opremu, izmjenjivače topline, a idealan je za pranje dijelova. Do omjera 1:13 garantirano štiti od korozije prema AMS1526B testu. Zbog nekorozivne lako biorazgradive formule sa slabom pjenušavosti, siguran je za ulazak u uljne te vodene separatore i pročišćivače.

Što reći na kraju. Na početku ovog teksta obečali smo vam ispunjenje vaših snova, a Simple Green je upravo to. Ukoliko i dalje imate sumnji, kontaktirajte nas, prezentacija proizvoda je besplatna, a rezultat zagarantiran, što dokazuje i popis naših zadovoljnih korisnika.

Nakon Simple Greena, vaš svijet čišćenja, neće biti isti. Sa Simple Greenom, možete oprati sve što se vodom može namočiti, ili jednostavnije rečeno, pere sve osim obraza!

Za sve dodatne informacije, prezentaciju ili narudžbu proizvoda koje zastupa Natural Power
POŠALJI UPIT
phone-handsetcrossmenu