natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Najjednostavnije univerzalno sredstvo za čišćenje i odmašćivanje

Vrhunski čistač i odmašćivač, ekološki, biorazgradiv, netoksičan, nenagrizajuć, nezapaljiv i ono najbitnije rijedi se vodom.

Riječ je o najnovijem proizvodu na našem tržištu, ali s dugogodišnjom tradicijom u svijetu – Simple Green, iza kojega stoji tvrtka Natural Power d.o.o. iz Zagreba, generalni zastupnik i distributer u Republici Hrvatskoj.

Jedan Simple Green proizvod zamijeniti će nekoliko drugih sredstava za čišćenje, a koristiti ga možete u svim prigodama i prostorima. Čisti sve što možete zamisliti, od obične prašine do teških zaprljanja mastima ili uljima. Čisti kućanstva, ali i razne strojeve, plovila, automobile, avione, vlakove, vagone ili motore. Uklanja naftne mrlje, a koristi se čak i u bioremedijaciji zemljišta.

Simple Green dolazi kao koncentrat, kojeg miješate sa običnom vodom u omjeru ovisno o jačini zaprljanja. Primjerice 1 (dl) decilitar Simple Greena rijedite sa 1 (l) litrom vode, za najjača odmaščivanja, dok ga u omjeru 1:30, koristite za čišćenje u svojim domovima.

Simple Green siguran je za upotrebu u ručnom čišćenju, ili za korištenje specijalizirane opreme poput perača podova, spremnika za umakanje, perača tepiha, strojeva za pranje pod tlakom, perača dijelova, parnih čistača i strojeva za pjenu.

Tako primjerice sa Simple Green Originalom ili Crystalom možete oprati kuhinju i kupaonicu, prozore, automobil, u radionicama ili servisima možete odmastiti dijelove motora, ali i oprati cijelu radionu, opremu i alate, te na kraju oprati ruke i otići kući. Sa istim sredstvom možete prati drvene i metalne, kamene, mramorne, staklene, gumene ili bilo kakve druge površine ili materijale, bez bojazni da ćete ih štetiti. Također u Simple Greenu, možete ukoliko želite, bez straha, okupati i kućnog ljubimca.

Preporuča se i u prostorima gdje se obrađuje hrana, pa je pogodan za sve površine, kuhinje, restorane, hotele i slično. Njime se primjerice mogu očistiti pećnice, štednjaci, roštilji, nape, namještaj, sanitarije, tepisi, madraci, tkanine, odnosno, sve što je perivo sa vodom, a pritom se čuva zdravlje onih koji rade sa tim sredstvima, jer nema štetnih kemikalija kakve su prisutne u nekim drugim sredstvima. Simple Green ima i NSF certifikat koji ga odobrava u proizvodnji hrane i pića.

Simple Green Extreme, kao što samo ime kaže, koristi se za najjača zaprljanja i odmašćivanje. Idealan je za korištenje u širokom rasponu industrija, zrakoplovstvo, nafta, plin, električna energija, rudarstvo, proizvodnja, automobilska industrija, prijevoz i injženjerstvo. Odgovarajući je za pranje strojeva, brodova, vozila i raznih motora.

Za sve dodatne informacije, prezentaciju ili narudžbu proizvoda koje zastupa Natural Power
POŠALJI UPIT
phone-handsetcrossmenu