natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Proljetno čišćenje uz Simple Green ekološke proizvode

Rastom temperature i buđenjem prirode, bude se i ljudi. Kao nakon "zimskog sna", svi smo energičniji, pokretljiviji, kreativniji. S dolaskom proljeća, uobičajeno kreću velika pospremanja kuća i okućnica, čišćenje automobila, ali i priprema za ukusna roštiljanja i druženje.

Sve te radnje, olakšat će vam Simple Green, vaš najbolji saveznik za čišćenje i odmašćivanje, a jedan Simple Green proizvod zamijeniti će nekoliko drugih sredstava za čišćenje.

Riječ je o višenamjenskom sredstvu, koje osim u industriji, zbog svoje ekološke, biorazgradive i za okoliš i ljude, neštetne i neotrovne formula, možete koristiti u svojim domovima, kuhinjama, te prostorima za pripremu i obradu hrane.

Osim interijera i eksterijera kućanstva, s toplijim vremenom svi već razmišljaju o roštilju, a Simple Green je idealno sredstvo za čišćenje i odmašćivanje svih vrsta roštilja, friteza, bilo da je riječ o kućanstvima ili ugostiteljstvu. U omjeru 1:10, uz prvotno namakanje površine vodom, vaš roštilj će u trenutak biti spreman za uporabu.

Kod čišćenja automobila, situacija je identična. Interijere i eksterijere, uključujući, auto tepihe, podne zaštite i kromirane dijelove, čistite bez problema u omjeru 1:30 do 1:50. Stakla retrovizore i vjetrobrane, omjerom 1:100 do :150, dok motore, gume, kotače, te čelične, aluminijske i plastične naplatke, čistite Simple Greenom razrijeđenim s vodom u omjeru 1:10.

Bez bojazni od oštećenja, Simple Greenom možete čistiti sve, od staklenih površina, parketa, laminata, pločica, mramora, kamena, gume, sanitarija, napa pa do drvenih površina, ali i tepiha, madraca i namještaja. Jednostavno, njime možete čistiti sve perivo s vodom, okupati i kućnog ljubimca ili prati ruke. Siguran je za upotrebu u ručnom čišćenju, ili za korištenje specijalizirane opreme.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite sve dodatne informacije ili neobaveznu prezentaciju!

 

Za sve dodatne informacije, prezentaciju ili narudžbu proizvoda koje zastupa Natural Power
POŠALJI UPIT
phone-handsetcrossmenu