natural-power-logo
POŠALJI UPIT
natural-power-logo

Pojačano uklanjanje vodenog kamenca

Triple7 Eco Scale Plus

Triple7 Eco-Scale Plus je koncentrirano sredstvo za uklanjanje kamenca i kalcija s potpuno novim konceptom za učinkovitije uklanjanje kamenca.

Snažna botanička formulacija uklanja tvrdokorne naslage kamenca s praktički bilo koje površine bez izazivanja visoke korozije za razliku od standardnih alternativa.

Štoviše, Triple7 Eco-Scale Plus je jedino sredstvo za uklanjanje kamenca na australskom tržištu koje je sigurno za rad i okoliš, usporedivo s tradicionalnim sredstvima za čišćenje cjevovoda, koje učinkovito čisti bez upotrebe jakih kemikalija.

naruči

Specifikacije proizvoda

Lagano, sigurno i ne reaktivno

Snažan i svestran
Svestrano, visoko koncentrirano sredstvo za uklanjanje kamenca dizajnirano posebno za primjene u rudarstvu, naftnoj i plinskoj industriji.

Sigurno i ekološki prihvatljivo
Sigurno sredstvo za čišćenje kamenca napravljeno od botaničke formulacije. Ne sadrži jake, korozivne kiseline ni otrovne sastojke.

Isplativ
Super koncentracija Triple7 Eco-Scale Plus sredstva za uklanjanje kamenca čini ga vrlo isplativim. Za primjene općenitog čišćenja 1 litra koncentrata čini do 10 litara proizvoda spremnog za korištenje.

Ekološki održivo
Koncentrirana formulacija surfaktanta dobivena iz lako obnovljivih izvora. Proizvod ne sadrži otrovne sastojke i neće oštetiti vodu, tlo ili zrak.

Ne sadrži

  • Bez kaustičnih supstanci
  • Bez fosfata
  • Bez jakih kiselina
  • Bez naftnih derivata
  • Bez terpena
  • Bez glikol etera
  • Bez amonijevih spojeva i oksalne kiseline što ga čini prikladnim za upotrebu u zatvorenim prostorima

Štiti opremu

Jedinstvena tehnologija surfaktanta Triple7 Eco-Scale Plus učinkovito i jednostavno uklanja kamenac, uz minimalno vrijeme čekanja i bez oštećenja ili korozije kritične opreme.

Za razliku od jakih kaustičnih sredstava za uklanjanje kamenca, Triple7 Eco-Scale Plus ne sadrži soli i jake kiseline; djeluje snažno bez oštećenja tvrdih površina, brtvi, guma, opreme i cjevovodnih sustava koji se često povezuju s opremom za rudarstvo, naftu i plin.

Očistite kamenac bez rastavljanja

Triple7 Eco-Scale Plus dizajniran je za maksimalnu učinkovitost uklanjanja kamenca uz minimalno vrijeme zastoja opreme.

Zbog svoje formule niske korozivnosti i niske zapaljivosti, Triple7 Eco-Scale Plus se često može koristiti za uklanjanje kalcija i kamenca s opreme dok je na mjestu.

To drastično smanjuje troškove rada, vrijeme zastoja i gubitak proizvodnje.

Poboljšava performanse i smanjuje stope kvarova

Triple7 Eco-Scale Plus vraća rudarske sustave na optimalne performanse, produljuje životni vijek opreme i smanjuje stope kvarova.

Dostupna pakiranja

5 litara
20 litara
200 litara
1000 litara

Super koncentracija Triple7 Eco-ScaIe Plus sredstva za uklanjanje kamenca čini ga vrlo isplativim. Za primjene općenitog čišćenja 1 litra koncentrata čini do 10 litara proizvoda spremnog za korištenje. Kupnjom proizvoda u obliku koncentrata štedi se na skladišnom prostoru i troškovima transporta, kao i na smanjenju emisija goriva vezanih uz transport.

Ostala Triple7 sredstva

phone-handsetcrossmenu