Grafiti

su danas svugdje oko nas. Sve ih je više i više. Ima ih svakakvih, od onih prekrasno izrađenih, pravih umjetničkih djela, do onih koji samo rade štetu i nagrđuju prostor. Takvih drugih, koje treba ukloniti, nažalost, ima puuuuno previše. Većina njih se može jednostavno prebojati, no za one koje je to nemoguće postoje sredstva za uklanjanje grafita s kojima se to jednostavno može napraviti. Upravo takva su i sredstva „World's Best Graffiti Remover“ s kojima ćete jednostavno, u kratko vrijeme riješiti problem i ukloniti grafite.

Predstavljamo Vam sredstva za uklanjanje grafita sa osjetljivih, glatkih, neporoznih površina, a imamo ih u dva oblika: tekućina i vlažne maramice.

„Sensitive surface graffiti remover“ je sredstvo pakirano u karnistere od 1 galona, a ta količina može očistiti gotovo 200 m² grafita.

Graffiti Safewipes vlažne su maramice, pakirane svaka za sebe, zbog dugotrajnosti, a onda u kutije po 20 komada. Svaka maramica može ukloniti do 1 m² grafita.

Uklanjaju: sprejeve, premaze, flomastere, markere, bojice, kemijske olovke, tragove grebanja, masnoću i prljavštinu.

Površine čišćenja: glatki zidovi, prometna signalizacija, oglasne ploče, ploče za pisanje, kupaonski zidovi, stolovi i stolice, poštanski sandučići, konstrukcije za dječja igrališta, automobili/kamioni/prikolice/oprema, plastika i akril.

Površina čišćenja ovisi o dugotrajnosti grafita, vremenskim uvjetima i vrsti boje.

Za više informacija slobodno nam se obratite putem e-maila ili telefona.

PODRUČJA PRIMJENE

Učinkovito uklanjanje grafita.

World's Best Graffiti Removal System proizvodi za čišćenje grafita primjenjivi su i učinkoviti za uklanjanje grafita s gotovo svih površina.

Oduševljava djelatnike službi održavanja diljem Hrvatske svojom učinkovitošću! Neotrovno sredstvo, ne nagriza površine i nije štetno za ljude i okoliš.

Registriran za korištenje kao opće sredstvo za uklanjanje grafita s gotovo svih površina.

Idealno za gotovo svaku površinu onečišćenu djelovanjem grafitnih "umjetnika".

Učinkovita moć čišćenja, lako prodire kroz boju grafita i ne nagriza površine.

Ostavlja čiste plohe, kakve su bile prije nanošenja grafita.

KONTAKT

Natural Power d.o.o.

Pustodol 7
10 000 Zagreb
M. +385 98 38 21 01

E. info@naturalpower.hr
E. prodaja@naturalpower.hr

* Kontakt osoba

* E-mail

Tvrtka

Adresa

Telefon

Grad

Upit